ADANA / CEYHAN - Kuzucak İlkokulu

Kuzucak İlkokulu

Kuzucak Köyü
Vizyon
Kurumumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kedi kendini yönetebilen, akılcı düşünebilen, icatçı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanında; kendini ve çevresini değiştirip geliştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi VİZYON olarak belirlemiştir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını, örf ve adetlerini önemseyen, yasaya. Kanunlara ve kurallara uyan; verilen görevleri zamanında yapan, özgüveni yüksek, kendine güvenen, sorumluluk yüklenebilen, bilimsel düşünme çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış¸bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, manevi değerlere saygılı; mensubiyet ve mesuliyet sahibi insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
Ders Başlama: 08.30 Ders Bitiş : 14.25
Soba
İnğilizce
Lojman
2 - 2 boş lojman bulunmaktadır. Eski yapı olmasına rağmen kullanılabilir haldedir.
Ulaşım
Her saat başı Mustafabeyli Kasabası´nın araçları okulumuzun önünden geçmektedir.
Köy
İl merkezine uzaklığı 60 km, ilçe merkezine uzaklığı 15 km.